Diplomat rus: Ne doare cn cot de toate sancțiunile occidentale. Ne-au mai fost impuse ai avut efecte positive

Il caso di incidente accidentale della Russia riguarda l’invasione accidentale dell’Ucraina, un ambasciatore in Suedia russo, Viktor Tatariniev. “Ne doare în cot de toate sancţiunile lor”, diplomatico spagnolo, înd însă asigurri că Moscova nsarcă să evite un război, pentru c estl lucru pe care îl romeia ”.

Exp sc sc uz ”atar” decla decla decla decla decla decla atar T decla

Accidentalmente, questa è la Russia o l’Ucraina vecin ‘amenin’ Moscova d„ sancţiuni dure ‘economist in acz caz.

“Ne-au fost impuse deja astfel de sancţiuni şi rntr-un sens ele au avut efficace poositive asupra economii agricult agriurii noastre ”, un subliniat diplomatul rus.

„Am fost capabile să ne sporim exporturile. (De exemplu) Nu avem brânzo italiană sau elveţiană, dar am învăţat să fabricăm brânză rusă la fel de bună utilizând reite italiene sau elveiene. Noi sanciiuni nu arduce nimic positiv, dar de asemenea situaia nu ar fi atât de gravă cum spune Occidentul ‘”, un esplicito ambassador door rus.

Secondo te, occrele occidentale nu înieleg mentaltatea rusă. „Cu ct Occidentul face mai multe presiuni asupra Rusiei, cu atât mai puternic va fi rspunsul rus”, a continuat el.

Accidentalmente l’invasione russa dell’Ucraina coinvolge la Moscova con un esercito di 100.000 alettoni di frontiera militarizzati.

Ambasadorul Viktor Tatariniev a dat nsă asigurări că Russia încearcă să evite un război. Ste Este dorinţa cea mai sinceră a liderilor noştri politica. Ultimate lucru pe care o vor oamenii în rusia este rzboiul ”, hanno aggiunto i diplomatici.

Editore: IC

READ  Mircea Geoana: L'esercito ucraino è un esercito della NATO perché lo abbiamo addestrato per molti anni

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.